Mit szólna, ha saját kezébe vehetné az online marketinges tevékenységét?

Mi megtanítjuk rá úgy, hogy valóban kamatozatni tudja a kapott ismereteket, és az online marketing ne csak „divatos és szükséges rosszként” vigye a pénzt, hanem a ráfordított idő és pénz sokszorosan megtérüljön.

Nálunk 8-10 fős kiscsoportban tanulhat, így lehetőség nyílik az egyéni problémák megoldására, kérdésfeltevésre is, testreszabott képzést adunk.

A tréning során először átvesszük az elméleti alapokat, majd erre építjük fel a magabiztosan használható gyakorlati ismereteket.

Elmélet

Az első napon feltérképezzük az üzleti lehetőségeket, és mindenki a saját dimenziója szerint rátalálhat kitűzött céljai elérésének kulcsára.
Megtanítunk néhány piackutatási módszerre - hiszen piackutatásnak kell megelőznie az összes online marketing kampányt, mellyel megállapíthatjuk a felmerülő költségeket.
Bemutatjuk az eszközöket, melyekkel kiépíthetjük vevőkörünket.

Fontos az eredmények visszajelzése, megtanuljuk, hogy kell mérni kampányunk sikereit a Google Analytics segítségével.
Elsajátítjuk egy Google kattintás alapú kampány lépéseit, melyeknél különös odafigyelés kell, hogy célzottan és költséghatékonyan állítsuk be saját online reklámjainkat. 

Fontos a háttértámogatás, minél több Google eszközt fel kell használnunk, hogy oldalunk megfelelő pozícióba kerüljön. Éppen ezért bemutatjuk, hogyan kell elkészíteni egy Google üzleti fiókot, mellyel a térképen is megjelenhetünk a megadott keresőszavak alapján.

Szert tehetünk arra a tudásra, mely segítségével felépítünk egy komplett kampányt, ami népszerűsíti majd a weboldalunkat, és egyúttal termékünket/szolgáltatásunkat is.

Szó esik a költségekről, az optimális beállításokról, hirdetési dimenziókról, és a licit rendszerről is.
Fontos, hogy a köztudatban maradjunk: elérhetjük az egyszeri érdeklődőket újra, ha nem emelkedtek a konverziók. Megtudjuk, mi az a remarketing.
Költségeink csökkentése érdekében alapszintű tudásra tehetünk szert, amivel az organikus, tehát a nem fizetett eléréseket növelhetjük. Bemutatjuk a keresőoptimalizálást.

Gyakorlat

Élőben is megmutatjuk és begyakoroljuk a megszerzett elméleti tudást. Mindenki végigmegy minden lépcsőn, hogy sikeresen elkészítse a saját online marketing kampányát, melyet később kamatoztathat cége sikerei érdekében.

 • fiókot regisztrálunk, személyre szabjuk
 • elvégezzük a szükséges hitelesítéseket
 • megtámogatjuk egy Facebook üzleti oldallal cégünket
 • létrehozzuk első Google kampányunkat, pontról-pontra végigmegyünk a beállításokon, hirdetésbővítményeken
 • a piackutatás után betöltjük az optimális keresőszavakat
 • releváns hirdetéseket hozunk létre
 • beárazzuk kulcsszavainkat
 • optimális költségkereteket állítunk be
 • keresési dimenziókat konfigurálunk, hol jelenjünk meg, és hol jelenjünk meg újra
 • összefűzzük Google Analytics fiókunkkal, mérési eredményeket ellenőrzünk
 • Facebook üzleti oldalt hozunk létre
 • Facebook hirdetési kampányt hozunk létre, mely saját hálózatain jelenik meg

Gyakorlati sikereinket felhasználva vizsgával zárul a képzés, így mindenki megtudhatja milyen szinten sajátította el Online Marketing képzésünket. Várjuk növendékeinket, akik sikerre akarják vezetni a cégüket az online világban is.

Ugye Ön sem szeretne olyasvalamiért munkadíjat fizetni, amit saját maga is meg tud oldani?
A felsorolt online marketing ismereteket 90 ezer Ft + ÁFA áron birtokba veheti, és a tréning után már akár másnap elkezdheti önállóan használni és pénzre váltani azokat.

Jelentkezzen itt
Még csatlakozhat következő online marketing tanfolyamunkhoz!
Jelentkezzen itt

Kapcsolat

Cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 3.
Tel.: 06-30/610-1027
E-mail: oktatas@frik.hu

Érdeklődöm

Érvénytelen e-mail cím!
Invalid Input