Munkatársaink


Fehér Tamás

2005-ben szereztem meg a Műszaki mérnők informatikus diplomát. A szakmai tapasztalataim alatt több oktatási intézmény informatikai rendszerét építettük ki. Büszkén mondhatom el, hogy több mint 400 informatikust neveltünk ki az elmúlt években mint webmesterek és web programozók.

A Fehér Rendszerház Informatikai Kft-t 2008-ban alapítottam meg. Ezen idő alatt több weblapot és céges arculatot terveztünk és valósítottunk meg. Fő erényünknek tartjuk, hogy a cégek valódi igényének megfelelő weblapokat tervezünk, és nem csak leprogramozunk valamilyen megjelenést. Igyekszünk a cég számára olyan ötletekkel elő állni ami a cég elkövetkező 5 évében hasznos lehet és ezzel igen jelentős piaci helyezi előnybe kerülhetnek.  

A weblapjaink grafikai megjelenése mindig egyedi és dinamikus, két egyforma weblapot még nem készítettünk. Minden cég egyedi és ezért egyedi arculattal is kell rendelkeznie.

Online marketingben mindig folyamatosan követjük a kereső optimalizálási változásokat. A cégünk által készített weblapok nagyon rövid idő alatt előkelő helyre tudnak kerülni a google keresőben organikusan.

Egyed Szilárd

Egyed Szilárd a legképzettebb hazai marketing szakemberek táborát erősíti. Több hazai közép- és nagyvállalat piaci sikerességéhez járult hozzá marketingigazgatóként. Ugyanakkor szakmai tudását nem csupán a gyakorlatban kamatoztatta, mivel tanított, szemináriumokat vezetett a Budapesti Corvinus Egyetem Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszékén. Az egyetemi elméleti oktatáson mellett trénerként képezte a hazai KKV-k vezetőit, döntéshozóit a stratégiai tervezésre, a marketingstratégia felépítésére, valamint az információszerzés és feldolgozás módszereire, megoldásaira.

Molnár Ferenc

2008 óta dolgozom marketingesként, már az első munkahelyemen is viszonylag hamar projekt menedzseri szintre jutottam, ami azt jelentette, hogy az ügyfelekkel személyesen találkoztam és az elvégzendő feladatokat, munkákat irányítottam egy 10-12 fős csapatban.

2010 óta saját vállalkozásomban dolgozom, a fő specialitásom a Facebook marketing lett, amelyről az országban elsőként tartottam előadásokat, írtam szakmai anyagokat, blogokat.

 

Az elmúlt években:

  • ► 400 Facebook oldalt hoztunk létre (vagy üzemeltettünk) ügyfeleink számára
  • ► 5.000 vállalkozót képeztünk tréningen, konferencián
  • ► 17.000 Facebook posztot írtunk meg ügyfeleink számára
  • ► 107.000.000 forint Facebook hirdetési költség felelős elköltését bízták rám ügyfeleim

dr. Török Éva

Ügyvédjelöltként a budapesti 41.sz. Ügyvédi Irodában, kezdő ügyvédként édesapám által vezetett Bp. 11.sz. Ügyvédi Irodában dolgoztam, polgári és büntető területen.

Később az OTP Pest Megyei Igazgatósága jogtanácsosaként tevékenykedtem ahol speciális ismereteket szereztem a pénzügyi jog területén.
Elsődlegesen követelések behajtásával (fizetési meghagyás – per – végrehajtás), továbbá hitelszerződések szerződések véleményezése, szerkesztése, hitel biztosítékok vizsgálatával foglalkoztam. Mintegy 150-200 peres ügyben láttam el jogi képviseletet.
E tevékenységet egyéni ügyvédként tartós megbízás keretében is folytattam . Ennek kapcsán a lakossági üzletággal kapcsolatban a Régióban felmerülő valamennyi jogi ügy 2002-től hozzám tartozott.

Praxisomban ma már  központi helyre kerültek az  okiratszerkesztések (ingatlan- és földügyek, e-cégeljárás) valamint  magán személyek és gazdasági társaságok,  peres és peren kívüli képviselete.

Vittinger László

B2B vagy B2C? Szerintem H2H, azaz Human To Human! Ebben a szellemben mutatom meg neked az üzleti kapcsolatépítést, a hatékony bemutatkozást és az értékesítési folyamat lépéseit.

Mottó: vállalkozóként vagy megtanulsz kapcsolatot építeni és értékesíteni, vagy megfizetsz egy jó értékesítőt, aki megoldja neked ezt a feladatot, és megtanulod kontrollálni.

Küldetésem: Azoknak a mérnök, közgazdász, könyvelő, informatikus és egyéb, szakterületükön kiváló vállalkozóknak, akiknek idegen és sokszor nem kedvelt feladat a kapcsolatépítés és az értékesítés, közelebb viszem és megtanítom ezeket a folyamatokat, hogy ezáltal hozzájáruljak a cégük sikeréhez, és megszerettetem velük ezt a szép hivatást!

10.000 tárgyalás, 20 év értékesítői, kapcsolatteremtési, termék bevezetési, viszonteladói hálózat építési és B2B tapasztalata KKV szinten, egy helyen. Egy díjmentes konzultáción feltérképezem, hogy hozzá tudok-e járulni a céged sikereihez. A konzultáció után egy személyre szabott megoldási javaslatot küldök neked, ami alapján közösen el tudjuk kezdeni fejleszteni a kapcsolatteremtési és értékesítési kultúrát.

Kapcsolat

Cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 3.
Tel.: 06-30/610-1027
E-mail: oktatas@frik.hu

Érdeklődöm

Érvénytelen e-mail cím!
Invalid Input